Dzsungel közepes légvár csúszdával:

Ez az ugrálóvár kiváló választás azoknak, akik nem csak ugrálni szeretnek, hanem kicsit elkalandozni az akadályok és csúszda világában is.

Több funkciós, hogy a gyerekek maximálisan kiélvezhessék a játékot.

A tető védi a gyerekeket az UV sugárzástól, csapadéktól, és megakadályozza őket abban, hogy a falakon mászkáljanak.
Légvár mérete:

4,3 m  x  4,5 m  x  3,4 m

Akadálypályás bohóchalas óriáscsúszda:

Ez egy igaz jolly joker négy az egyben játék.
Nincs olyan alkalom vagy rendezvény, ahol ne lehetne használni.

Felállítható akadálypályás csúszdaként a maximális élvezetért, vagy csak önmagában óriás csúszdaként vagy akadálypályaként.
Légvár mérete:

12,5 m  x  3,8 m  x  6,4 m 

Tűzoltóautós akadálypálya:

Ez a kicsi akadálypálya 8 méter hosszúságú.

Kis méretének köszönhetően szinte minden eseményen vagy ünnepségen elhelyezhető.

Mivel az akadálypálya kettős sávot tartalmaz, egyszerre két játékos futhat a lépcsőn, hogy legyőzze a különböző akadályokat.

Ez a Tűzoltóautós akadálypálya fantasztikus animációval rendelkezik, ennek köszönhetően még nagyobb a vonzereje, aktív játékra csábít.

Az akadálypálya ideális nagy rendezvényekhez és intenzív használathoz!
Légvár mérete:

8 m  x  3,3 m  x  3,6 m

Vízifoci:

A vízifoci egy nagyon közkedvelt szabadidős sporttevékenység, ami a focit egy más szintre emeli, illetve szórakoztatóbb környezetbe helyezi. A vizes-csúszós pályán a focizás egyaránt nagy élményt nyújt a játékosoknak és a nézőknek is. A vízifocit  játszhatják fiúk-lányok, fiatalok- idősek egyaránt garantált szórakozást nyújt mindenki számára.
Mérete: 22 m  x  7 m  x  2 m

Bohóchalas óriás légvár:

Ez az ugrálóvár kedves témával rendelkezik, valamint szemet gyönyörködtető színekben pompázik, amely azonnal felhívja a gyermekek figyelmét, különösen a bohóchal forma.

A tengeri világ téma az ugrálóvár belsején és a külsején is megtalálható: belülről, az oszlopokon, kívülről és még a tetején is!

Ez az ugráló tetővel ellátott, és széles belépővel rendelkezik ahhoz, hogy könnyebben mászhassanak be a gyerekek az ugrálófelülethez.

Minden korosztály számára szórakoztató.
Légvár mérete:

6,5 m  x  5 m  x  4,7 m

Tengeri világ csúszda:

 A gyermekek bármilyen rendezvényen élvezni fogják, hiszen ez az ugrálóvár egy szórakoztató és látványos élményelem. A csúszda cserélhető csúszó- és mászó lapokkal rendelkezik. Gyönyörű tengeri képek díszítik az oldalát és a tetejét is.
Légvár mérete: 6,4 m  x  3,3 m  x  5 m 

Rodeó bika:

Ragadják meg a cowboy kalapjukat, mert rodeo lesz! Négy kötél segítségével lehet húzni a bikát, sokkal nehezebb rajta maradni, mint gondolná!

Ez a játék tökéletes minden alkalomra, legyen akár családi mulatság, vagy nagyobb céges rendezvény.

Nagy előnye, hogy nagyon könnyű a felállítása és összeszedése, elég egy ember hozzá.

Mindenki élvezni fogja a játékot kicsitől a felnőtt vendégekig.
Mérete: 4 m  x  4 m

Dzsungel mászotorony:

Ez a mászó torony tökéletes minden alkalomra, főleg a fiatalabb korosztály számára! A 3D-s majommal a torony tetején igazán látványos játék, szemet gyönyörködtető színei és óriási mérete már távolról felhívják magukra a figyelmet. Az győz, aki a leggyorsabban mászik fel a toronyba, és a legtöbb banánt szedi össze. Az alján lévő párnázott rész, illetve a magas szélek maximális biztonságot és kényelmet nyújtanak, gyönyörű pálmafákkal díszítve.
Légvár mérete:

7 m  x  7 m  x  5,6 m

Beach légvár:

Ez a légvár kifejezetten beltéri használatra lett kifejlesztve a speciális 2,8 méteres magasságával, így minden beltéri szobába, terembe, játszóházba beilleszthető. Kisebb gyerekek is remekül tudják használni az ugrálóvárat, de a nagyobb gyerekek is órákig tudnak benne játszani. Csodálatos tengerparti grafikájával, csúszdájával egyenesen magára vonzza a tekinteteket! Saját mászótoronnyal és akadályokkal is rendelkezik, mely szörfös srác és delfin mintájára lettek megalkotva!

Ez a játék elég ugró-, mászó- és csúszás élményt biztosít mindenkinek.
Légvár mérete:

6,8 m  x  7,2 m  x  2,8 m

Dzsungel kicsi csúszda labdával:

 Csodálatosan aranyos kis csúszda, mely elfér akár a hátsó udvarban, izgalmas dzsungel témával és fürdővel rendelkezik. A merész és élénk színek mellett ez a légvár lenyűgöző, az aranyos csúszda kiválóan alkalmas kisebb gyermekek számára is. Könnyen kezelhető, alkalmas bármilyen típusú rendezvényre, partyra. Kis méretének köszönhetően a kertben is elhelyezheti ezt a szépséget! A medencébe vizet is tölthet, de használhatja labdatengerként is!
Légvár mérete: 6,5 m  x  3,5 m  x  3,2 m

Szumó játék:

A szumó birkózás remek, látványos szórakozás a játékosok és a nézők számára egyaránt. 

A játékosokat a szumó ruha segítségével „felhizlalják”, kapnak egy-egy fejvédőt, és már indulhat is a harc.

A játék célja az ellenfelet az adott körből kitolni. A szumó ruhák puhák, így az ellenfelet a földre vagy a szőnyegre lökheti sérülés nélkül. A szumó ruhák kiváló anyagból készülnek, nagyon erősek és könnyedén be- és kikapcsolhatók.

Minden rendezvényen kedvelt játék a szumó birkózás.

2 - 109 éves korig

109 év felett ingyenes, használat csak saját felelősségre!

 

Dzsungel közepes légvár csúszdával:

2-4 éves korig

Bohóchalas óriás légvár:

2-14 éves korig

Beach légvár:

3-8 éves korig

Akadálypályás bohóchalas óriáscsúszda:

6-14 éves korig

Tengeri világ csúszda:

3-10 éves korig

Dzsungel kicsi csúszda labdával:

2-8 éves korig

Tűzoltóautós akadálypálya:

3-12 éves korig

Rodeo bika:

max. 60 kg-ig

Sumó játék:

tinédzsereknek, felnőtteknek

Vízifoci:

14 éves kortól

Dzsungel mászótorony:

6-14 éves korig

 

 

 

 

Arculat-Készítette: FOCUS-Trió Bt. / 2019.

 

 

ELINDULT A ROZVÁGY-TEXT SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET LEGÚJABB FEJLESZTÉSI PROGRAMJA


A nagyrozvágyi székhelyű ROZVÁGY-TEXT Szociális Szövetkezet 2019.01.01 – 2020.03.31. között valósítja meg GINOP-5.1.7-17-2018-00123 – „Szolgáltatás diverzifikáció – vidámparki tevékenység fejlesztése a Rozvágy-Text Szociális Szövetkezetnél” című projektjét, melyre 40,87 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Széchenyi 2020 program keretében.

A projekt a szövetkezet több lábon állását szolgálja tevékenységének bővítésével.

Ennek keretében vidámparki kültéri játékok beszerzésére, ezekhez kapcsolódó szolgáltatás-nyújtásra, 5 fő foglalkoztatására és a szolgáltatás népszerűsítése érdekében marketing terv kidolgozására és megvalósítására kerül sor.

A fejlesztés eredményeként a szövetkezet egy teljesen új tevékenységet valósít meg. A vidámparki szolgáltatás elindításához összesen 11 darab, különböző méretű és tematikájú felfújható, kül-, és betéri vidámparki eszközöket (innovatív játékokat): légvárakat, csúszdákat, szumó játékot, rodeó bikát, vízifocit stb. vásárol meg, majd ezekkel az eszközökkel térségi közösségi rendezvényeken megjelenve a fiatalabb és felnőtt korosztály számára is kínálják szolgáltatásaikat.

A megvásárolt vidámparki eszközök számának és változatosságának köszönhetően egyszerre több helyszínen tudják kínálni szolgáltatásaikat, így a projekt keretében foglalkoztatott 5 fő általában két helyszínen tud egy időben szolgáltatást nyújtani.

Az új tevékenység sikeressége és versenyképessége érdekében a projekt keretében külső szakember bevonásával kidolgozzák az új tevékenységre vonatkozó marketing tervet is.

A tevékenység megvalósítása során egyben cél a szociális szövetkezeti forma népszerűsítése és a helyi szereplők érzékenyítése is, ezért a dolgozók, a szövetkezet tagjainak, és a helyi szereplők bevonásával rendezvények lebonyolítására is sor kerül.


A projektről bővebb információt a www.nagyrozvagy.hu oldalon olvashatnak.


További információ kérhető:

ROZVÁGY-TEXT SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET

3965 NAGYROZVÁGY, Fő u. 33.

Telefon: 06 20/448-4099